(+34) 934 990 648 (24h)
info@hvdesvern.com
Carrer Roquetes, 6 – 08960 Sant Just Desvern
HVD-logo-blanc

INSTAL·LACIONS

Per a que se sentin com a casa

Hospitalització i UCI

El nostre objectiu: que torni a casa al més aviat possible

L’Hospital compta amb noves i còmodes instal·lacions on ingressar als pacients, tant aquells que hagin de romandre hospitalitzats diversos dies com aquells que hagin de recuperar-se d’alguna cirurgia.

Disposem de sales d’hospitalització separades per a animals infecciosos i gossos i gats on els pacients poden descansar. Oferim matalassos, mantes, mantes tèrmiques, joguines i altres objectes per a procurar el màxim benestar dels animals.

Aquells pacients crítics compten amb monitorització 24h en temps real mitjançant arnesos multiparamètrics que permeten obtenir dades de l’estat de l’animal. També s’ingressen amb unes pautes d’alimentació i sueroterapia adaptades a les necessitats de cada cas.

Atenció mèdica individualitzada i màxim confort garantit.

Màxima qualitat, rapidesa i fiabilitat de resultats.  

Laboratori

Analítiques diagnòstiques en qüestió de minuts

A les nostres instal·lacions es poden realitzar la majoria de les anàlisis que es requereixen durant el diagnòstic i tractament de les diferents patologies que se’ns presenten a la clínica diària de manera eficient. 

Proves de control rutinàries, tests i analítiques més específiques i eines de monitorització dels pacients hospitalitzats en qüestió de minuts.

Equips de laboratori

Hemogrames, bioquímiques sanguínies, teràpies regeneratives, proves hormonals i urianàlisis.

IDEXX SediVue Dx
Bioquímica sanguínia
IDEXX
Urianàlisis
IDEXX Catalyst One
Urianàlisis
Vcheck Bionote
Proves hormonals
IDEXX ProCyte Dx
Hemograma
MNCHIP
Bioquímica sanguínia
Microscopi
Citologia, coprològics i tincions
RegenLab
Teràpies regeneratives
Micropoint
Proves de coagulació

Quiròfan

Un espai adaptat per a qualsevol tipus de cirurgia.

Equipat amb una tecnologia capdavantera perquè les anestèsies tinguin el menor risc possible i per reduir els temps anestèsics necessaris. Les nostres màquines anestèsiques de ventilació assistida permeten monitoritzar el pacient durant la cirurgia mitjançant electrocardiograma, capnografia, pulsioximetria, pressió sanguínia i temperatura, per la qual cosa la seguretat perioperatòria és màxima i disminueix el risc de qualsevol procediment quirúrgic.

A quiròfan comptem amb equips de cirurgia de mínima invasió, equips d’electromedicina (electrobisturí monopolar i bipolar) per minimitzar el sagnat, sistema d’aspiració i diferents motors quirúrgics.

El modern equipament que tenim a disposició permet dur a terme una monitorització completa i garantir la màxima seguretat abans, durant i després de la cirurgia.

 

Cirurgia ortopèdica, de teixits tous, de mínima invasió.

Consultes

Exploracions completes

Les nostres sales de visites es distribueixen en un espai diàfan i ampli que permet als nostres pacients moure’s dins la consulta i reduir l’estrés. 

Estan equipades per poder realitzar un exploració física completa als nostres pacients, realitzar tot tipus d’extraccions o recollida de mostres, per cures i tractaments i per poder administrar de manera segura la majoria de medicaments. 

L’hospital compta amb un sofisticat software de gestió que permet tenir a disposició l’historial clínic dels pacients en totes les consultes, així com les analítiques i proves d’imatge realitzades.

Sala de diagnòstic per imatge

Sala dotada d’un aparell de raigs X que permet obtenir imatges de qualitat altíssima de manera ràpida i senzilla. 

A més, també es poden dur a terme altres procediments diagnòstics com ecografies o ecocardiografies.