(+34) 934 990 648 (24h)
info@hvdesvern.com
Carrer Roquetes, 6 – 08960 Sant Just Desvern
HVD-logo-blanc

SERVEIS I ESPECIALITATS

Atenció individualitzada i serveis de qualitat

Traumatologia i ortopèdia

Especialització amb experiència

En els darrers anys els avenços en el món de l’ortopèdia i traumatologia han suposat un pas endavant en el tractament i el control de determinades lesions. Els nous materials i el disseny dels implants han millorat considerablement els resultats obtinguts en aquest camp.

L’Hospital Veterinari Desvern és un centre de referència per a casos d’ortopèdia, traumatologia i neurocirurgia a l’àmbit nacional. El departament, dirigit per Xavier Totusaus Calve, compta amb un nivell d’experiència i formació que permet oferir les tècniques més avançades en aquesta branca.

cirugia hospital veterinario

Màxima qualitat, rapidesa i fiabilitat de resultats.  

Cirurgia

En medicina veterinària, el diagnòstic i la resolució de moltes patologies dels nostres pacients sovint requereix l’abordatge quirúrgic per reduir l’afectació o proporcionar una millor qualitat de vida al pacient.

En constant formació i pioners en els darrers avenços veterinaris tant tècnics com mèdics, l’equip de cirurgians veterinaris està capacitat per a la intervenció quirúrgica en qualsevol àmbit abastant cirurgies freqüents com les de teixits tous, traumatologia o abdominals sense descuidar aquelles menys freqüents com les urològiques, toràciques o neurològiques.

Fent ús de les tècniques veterinàries innovadores, s’aconsegueix un menor risc quirúrgic i també una millor recuperació postoperatòria.

ORTOPÈDICA
TEIXITS TOUS
MÍNIMA INVASIÓ
ELECTROCIRURGIA

Hospitalització i UCI

L’hospital compta amb unes noves i còmodes instal·lacions on ingressar els pacients, tant aquells que hagin de romandre hospitalitzats uns quants dies com aquells que s’hagin de recuperar d’alguna cirurgia.

L´hospital disposa de sales d´hospitalització separades per a animals infecciosos i gossos i gats on els pacients poden descansar. Oferim matalassos, mantes, mantes tèrmiques, joguines i altres objectes per procurar el màxim benestar dels animals.

Aquells pacients crítics tenen monitorització 24 hores en temps real mitjançant arnesos multiparamètrics que permeten obtenir dades de l’estat de l’animal. També s’ingressen amb pautes d’alimentació i sueroteràpia adaptades a les necessitats de cada cas.

 

El nostre objectiu: que torni a casa el més aviat possible.

Dinbeat

Arnés multiparamètric

L’arnés Dinbeat ens ajuda a controlar en temps real i sense cables la salut dels nostres pacients.

Gràcies al seu sistema d’alertes podem reaccionar de manera immediata quan la teva mascota necessita ajuda i alhora ens permet supervisar la seva evolució mentre descansen, sense estrés i de manera constant.

S’han acabat els cables i l’estrés.

Medicina interna

Dedicada a la prevenció, diagnòstic i tractament de les diferents malalties, concentra els coneixements de la medicina veterinària per proporcionar atenció mèdica davant de qualsevol tipus de patologia.

L’aplicació de les tècniques més innovadores permet resoldre casos de processos digestius, respiratoris, urinaris o endocrins.

Protocol·litzant l’actuació davant de cada cas, coordina el maneig més adequat alhora que es garanteix una atenció individualitzada per a una òptima estabilització del pacient.

Urgències 24h

El nostre centre ofereix un servei veterinari d’urgències, hospitalització i vigilància intensiva durant les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.

Comptem amb laboratori propi que, sumat a l’ampli equipament de diagnòstic per imatge i al personal qualificat, ens permet oferir una atenció immediata i fer un diagnòstic complet en gairebé qualsevol situació d’emergència que es produeixi.

 

Neurologia

Moltes de les malalties neurològiques que afecten les éssers humans ho fan per igual en els animals. Aquesta branca de la veterinària permet detectar i prevenir afectacions en el sistema central i perifèric, com processos neoplàsics, degeneratius o inflamatoris en punts essencials com el cervell, la medul·la espinal o els nervis.

Neurocirurgia

La neurocirurgia veterinària és una especialitat altament especialitzada que ofereix solucions mèdiques avançades per a afeccions neurològiques.

És una part fonamental de la nostra oferta de serveis, recolzada per anys d’experiència. Comptem amb un equip de cirurgians i equipament d’avantguarda per abordar una àmplia gamma de problemes neurològics, des de lesions a la columna vertebral fins a tumors cerebrals.

Una cirurgia que transcendeix el cervell i toca el cor.

Dermatologia

La dermatologia veterinària és una disciplina essencial en la cura de la salut de les mascotes i una part fonamental de la nostra atenció integral i del nostre compromís amb la salut i el benestar de les mascotes.

Al nostre hospital veterinari es diagnostiquen i tracten una àmplia varietat d’afeccions cutànies que poden afectar gossos, gats i altres mascotes. Des de al·lèrgies cutànies fins a infeccions de la pell i malalties autoimmunitàries, estem compromesos a proporcionar als nostres pacients l’alleujament que necessiten. Els nostres dermatòlegs veterinaris treballen en estreta col·laboració amb els propietaris per dissenyar plans de tractament efectius i millorar la qualitat de vida dels seus companys. 

Oftalmologia

El centre ofereix un servei complet d’oftalmologia per al diagnòstic i tractament de les diferents patologies oculars. No solament realitzem cirurgies clàssiques de l’àmbit oftalmològic, com entropion, ectropion, plàsties, eversió de la glàndula nictitant, eversió del tercer parpella… sinó també cirurgies oncològiques tant de parpelles i estructures annexes com intraoculars.

Oncologia

Pacients crònics, no terminals

Tot i que se sol pensar que qualsevol càncer és fatal, la veritat és que en molts casos la malaltia es pot curar o controlar aconseguint una qualitat de vida normal per a l’edat del pacient.

Des de cirurgia o quimioteràpia a tractaments que s’administren a casa, cada cop hi ha més opcions per tractar els casos oncològics. En cada cas, avaluem totes les opcions cercant la millor per a cada pacient, usant tots els mitjans possibles per prevenir o minimitzar qualsevol efecte secundari que pugui afectar la qualitat de vida de l’animal.

El suport del nostre propi laboratori atorga la possibilitat d’obtenció de diagnòstic més precoços. La primerenca detecció, en molts casos, ens ajuden a augmentar l’esperança de vida.

 

Cardiologia

L’hospital compta amb servei de cardiologia per realitzar diagnòstics i seguiments d’alt nivell.

Cada cop són més les patologies congènites que es detecten, però amb una monitorització, medicació i atenció adequada, són molt més controlables i l’esperança de vida dels nostres pacients s’ha incrementat de manera molt significativa.

Diagnòstic per imatge

ENDOSCÒPIA

L’endoscòpia és una tècnica diagnòstica i terapèutica que consisteix en la introducció d’una càmera dins d’un tub a les cavitats corporals. A més de ser un procediment diagnòstic mínimament invasiu, també pot realitzar maniobres quirúrgiques o la presa de mostres per a biòpsies.

.

ECOGRAFIA

S’utilitza l’ecografia per obtenir imatges detallades dels òrgans interns dels pacients. Aquesta tecnologia no invasiva és vàlida per al diagnòstic de malalties abdominals, intestinals, gestacions, problemes cardíacs i molt més, cosa que ens permet prendre decisions mèdiques fonamentades.

RADIOGRAFIA

La radiografia és una eina essencial per avaluar lesions òssies, identificar obstruccions intestinals i detectar problemes pulmonars. Al nostre hospital comptem amb equips de radiografia d’última generació que ens permeten obtenir imatges d’alta qualitat amb la menor quantitat d’exposició a la radiació.

ECOCARDIOGRAFIA

Eina essencial per avaluar la salut cardíaca dels nostres pacients. Aquest servei ens permet estudiar detalladament l’estructura i la funció del cor, cosa que resulta fonamental en el diagnòstic i maneig de malalties cardíaques, garantint una atenció de qualitat i millors esperances de vida.

Laboratori

El nostre laboratori veterinari ofereix una àmplia gamma de proves diagnòstiques, que inclouen anàlisis de sang, hematologia, bioquímica, anàlisi d’orina i més. Aquestes proves ens permeten obtenir informació vital sobre la salut de la teva mascota, des de la detecció primerenca de malalties fins a la monitorització de tractaments mèdics en curs.

El que ens representa és la rapidesa i precisió dels resultats. Utilitzem tecnologia de darrera generació i seguim estrictes estàndards de qualitat per assegurar-nos que obtinguis resultats fiables en el menor temps possible. Això vol dir que podem prendre decisions mèdiques fonamentades i dissenyar plans de tractament específics per a cada mascota de manera eficient.

Medicina regenerativa

Les teràpies regeneratives en veterinària representen un enfoc innovador i prometedor per al tractament de diferents afeccions. Aquestes teràpies es basen en l’aplicació de tractaments amb biofàrmacs per tal de regenerar teixits i òrgans lesionats i millorar o reemplaçar funcions biològiques. Algunes de les tècniques regeneratives més utilitzades en veterinària inclouen la teràpia amb cèl·lules mare, la teràpia amb plasma ric en plaquetes (PRP) i la teràpia amb factors de creixement, inductors del creixement plasmàtic i biomaterials. 

La teràpia regenerativa és un excel·lent complement i accelerador dels tractaments tradicionals i que poden funcionar en conjunt millorant significativament la condició del pacient. Per triar el tractament més adequat, es té en compte la patologia, treballem amb el veterinari de capçalera i el propietari de l’animal, contemplant les necessitats i les possibilitats de cadascú.

 

  • Artrosi
  • Dolor crònic
  • Fractures
  • Insuficiència renal crònica
  • Osteoartritis
  • Trencament de lligaments i meniscs
  • Ferides i cremades
  • Reparació de discs invertebrals
StemCells_share

Cèl·lules mare

Fa anys que s’està estudiant el potencial de les cèl·lules mare i la seva possible utilització en la medicina veterinària. Les cèl·lules mare són les que, en condicions normals, s’encarreguen de renovar aquelles cèl·lules de l’organisme que ja han complit el cicle de vida útil. Tenen la capacitat de convertir-se en molts tipus diferents de cèl·lules a l’organisme. Funcionen com un sistema reparador del cos regenerant el teixit i recuperant-ne la funció. 

La teràpia cel·lular es basa en agregar cèl·lules mare obtingudes que es convertiran en cèl·lules iguals a les de l’òrgan afectat per tal de recuperar-ne el funcionament habitual. S’obtenen a partir del teixit adipós o mèdul·la òssia del propi animal i després s’injecten a la zona afectada.

platelet-rich-plasma

Factors de creixement i Plasma Ric en Plaquetes (PRP)

El plasma ric en plaquetes (PRP) és obtingut de la sang de l’animal. Conté un concentrat de plaquetes que, en activar-se, té la capacitat de secretar factors de creixement. Quan s’injecta en una lesió, les petites molècules que el componen col·laboren amb els processos de regeneració tissular. 

És freqüentment utilitzat en casos de lesions musculars, articulars i tendinoses.